Inele

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • INEL ARGINT OVAL CU PIATRA TURQUOISE - (452)
  INEL ARGINT OVAL CU PIATRA TURQUOISE - (452) Inelul este argintiu si are piatra turcoaz. Baza inelului este din argint. Largimea inelului este fixa si are diametrul de 14 cm. Inelul are o greutate de 10 g. Forma inelului este identica cu cea din imagine. Este ideal pentru..
  48,00 lei
 • INEL OVAL CU PIATRA TURQUOISE - (890)
  INEL OVAL CU PIATRA TURQUOISE - (890) Inelul are piatra turcoaz. Baza inelului este din aliaj/metal de culoarea platiniumului. Largimea inelului este variabila intrucat veriga sa se poate deschide in functie de marimea dorita (min 10). Forma inelului este identica cu cea din imag..
  20,00 lei
 • INEL TURQUOISE - (245.1)
  INEL TURQUOISE - (245.1) Inel cu piatra turcoaz. Baza inelului este din aliaj/metal de culoarea argintului antic. Largimea inelului este variabila intrucat veriga sa se poate deschide in functie de marimea dorita. Forma inelului este identica cu cea din imagine. Este ideal pe..
  22,00 lei
 • INEL TURQUOISE - (245.2)
  INEL TURQUOISE - (245.2) Inel cu piatra turcoaz. Baza inelului este din aliaj/metal de culoarea argintului antic. Largimea inelului este variabila intrucat veriga sa se poate deschide in functie de marimea dorita. Forma inelului este identica cu cea din imagine (se face referire ..
  22,00 lei
 • INEL TURQUOISE - (245.3)
  INEL TURQUOISE - (245.3) Inel cu piatra turcoaz. Baza inelului este din aliaj/metal de culoarea argintului antic. Largimea inelului este variabila intrucat veriga sa se poate deschide in functie de marimea dorita. Forma inelului este identica cu cea din imagine. Este ideal pe..
  24,00 lei
 • INEL TURQUOISE - (245.4)
  INEL TURQUOISE - (245.4) Inel cu piatra turcoaz. Baza inelului este din aliaj/metal de culoarea argintului antic. Largimea inelului este variabila intrucat veriga sa se poate deschide in functie de marimea dorita. Forma inelului este identica cu cea din imagine. Este ideal pe..
  22,00 lei